Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se
Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se sareaza dupa gust. Cand apa clocoteste se formeaza perisoare cu mainile ude si se pun la fiert. Intre timp se curata si toaca legumele. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata se pun legumele tocate la fiert pentru 10 minute. Se adauga uleiul si bulionul si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga borsul si restul de verdeata. Se da in clocot si e gata.
Pofta buna
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post