Ciorba de perisoare

Taiem zarzavaturile rondele, usturoiul se rade. Se pune ulei in oala si se calesc zarzavaturile si usturoiul. Se presara Vegeta, se adauga putina apa,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de adaos alimentar
  • sare dupa gust
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • O lingura ceapa /rasa/
  • O lingurita de Vegeta

Mod de preparare

Taiem zarzavaturile rondele, usturoiul se rade. Se pune ulei in oala si se calesc zarzavaturile si usturoiul. Se presara Vegeta, se adauga putina apa, celelalte condimente si ceapa. Se mai calesc cateva minute, se sting cu 1,5 – 2 l apa. Cand zarzavatul este aproape fiert, se amesteca bine compozitia si se formeaza perisoare de marimea unei alune care se fierb in ciorba. Pentru aroma si gust se presara deasupra patrunjel verde taiat marunt.
Alte retete

Ciorba de burta

Ciorba de perisoare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors