Ciorba de oase de porc

Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si or

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oase de porc
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. pastirnac
  • frunze de patrunjel si leustean
  • o cescuta de orez
  • sare
  • 1/2 litru zeama de varza

Mod de preparare

Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor