Ciorbă de miel reţetă a la Buzau

Ciorbă de miel reţetă. Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori. Cand legumele sunt fierte pe jumatate,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • carne de miel
  • orez
  • bors
  • verdeata(leustean
  • patrunjel)
  • ou

Mod de preparare

Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori.

Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se pune carnea de miel, dupa ce a fost spalata bine si taiate bucati.

Dupa ce si carnea este aproape fiarta se adauga orez. La sfarsit, dupa ce toate aceste ingrediente s-au fiert, se pune bors (dupa gust).

Se mai da intr-un clocot si inainte de a stinge focul se adauga verdeata (leustean si partunjel).

Se poate drege si cu un ou.
Pofta buna!

Reteta Ciorba de miel a la Buzau a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro

Alte retete de ciorba gasiti aici:

Ciorba de varza de bruxelles,

Bors de miel,

Ciorba de legume cu ciolan

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala