Pentru ciorba de maruntaie de miel cu legume si marar se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc.
Pentru ciorba de maruntaie de miel cu legume si marar se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cand sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intii, apoi se ia spuma, dupa care se introduce zarzavatul. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate, ca sa nu ramina vreun rest de intestin, se spala si se oparesc in apa clocotita. Se aseaza in strecuratoare pentru ca sa se scurga bine toata apa, apoi se taie in bucatele mici si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 minute. Se fierb intr-un vas 3/4 l zeama de varza si se ia spuma dupa care se rastoarna in oala cu ciorba. Se adauga si orezul, care a fost bine spalat. Dupa cateva clocote, ciorba este gata. Se da oala la o parte, se potriveste cu sare si acreala. In cazul cand nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamaie. Pe deasupra se presara marar si patrunjel verde tocat marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post