Ciorba de loboda cu smantana sau iaurt

Pentru ciorba de loboda cu smantana sau iaurt spalati bine loboda in 2-3 ape reci, apoi rupeti frunzele si virfurile tinere.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg de loboda
  • 1 litru de bors
  • o ceapa
  • piper
  • putin usturoi
  • leustean
  • 1 galbenus
  • 100 ml de smantana sau iaurt
  • sare

Mod de preparare

Pentru ciorba de loboda cu smantana sau iaurt spalati bine loboda in 2-3 ape reci, apoi rupeti frunzele si virfurile tinere, taiati-le si puneti loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Lasati sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Adaugati o lingurita de "Vegeta", un virf de cutit de piper macinat si 2-3 linguri de ulei. Acriti cu borsul fiert separat, puneti sare dupa gust. Dregeti ciorba cu smantana si galbenus si, daca va place, mujdei din 3-4 catei de usturoi. Pentru aroma puneti leustean verde.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors