Ciorba de loboda cu orez si smintina

Loboda curatata si bine spalata se fierbe in apa clocotita cu sare odata cu ceapa taiata marunt. Se adauga si orezul, iar cind totul este fiert, se dr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg loboda
  • 2 cepe
  • 3 linguri orez
  • sare
  • verdeata
  • 4 linguri smintina
  • 2 galbenusuri
  • o lingura unt sau margarina

Mod de preparare

Loboda curatata si bine spalata se fierbe in apa clocotita cu sare odata cu ceapa taiata marunt. Se adauga si orezul, iar cind totul este fiert, se drege cu galbenus de ou, smintina si se adauga patrunjel verde tocat. Se poate servi si fara a fi dreasa, iar untul se poate inlocui cu ulei.

Coaste fierte in bere cu garnitura de cartofi

Ca sa fie fragede incat sa pice de pe os carnea, coastele le-am fiert in bere si apoi le-am uns cu sos si le-am lasat sa se...

Friptura asortata pentru masa de Craciun

Aceasta friptura este preferata mea la masele de Craciun si Revelion.

Fursecuri vanilate cu portocala

Pentru Mos Craciun am pregatit niste fursecuri la care am ravnit demult. M-am inspirat de la Jamila Cuisine.

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Blat de Bezea

Prajitura cu Blat de Bezea