Ciorba de loboda cu orez si smintina

Loboda curatata si bine spalata se fierbe in apa clocotita cu sare odata cu ceapa taiata marunt. Se adauga si orezul, iar cind totul este fiert, se dr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg loboda
  • 2 cepe
  • 3 linguri orez
  • sare
  • verdeata
  • 4 linguri smintina
  • 2 galbenusuri
  • o lingura unt sau margarina

Mod de preparare

Loboda curatata si bine spalata se fierbe in apa clocotita cu sare odata cu ceapa taiata marunt. Se adauga si orezul, iar cind totul este fiert, se drege cu galbenus de ou, smintina si se adauga patrunjel verde tocat. Se poate servi si fara a fi dreasa, iar untul se poate inlocui cu ulei.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide