Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 legaturi de loboda
  • 1 l bors
  • 250 gr rosii in bulion
  • 3 cepe
  • 1 pastarnac
  • 1 buc radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • Cateva fire de leustean
  • Sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura ulei pentru prajit omleta

Mod de preparare

Se spala, se curata si se toaca marunt loboda.

Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul , ceapa, radacina de patrunjel si pastarnacul.

Se pun legumele la calit in putin ulei cat sa se inmoaie putin, se condimenteaza cu sare si piper ,se adauga loboda tocata marunt, rosiile in bullion maruntite si 1.5 litri de apa.

Se fierbe borsul separate si se adauga peste ciorba dup ace aceasta adat in clocot.

La final se adauga leustean tocat marunt.

Se bat cele doua oua cu sare si piper si se prajeste omleta in putin ulei

Se ruleaza omleta si se taie sub forma unor taietei.

Se serveste ciorba calda cu taietei de omleta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce