Ciorba de loboda este o ciorba usoara, delicioasa si sanatoasa in acelasi timp. Ciorba de loboda poate fi servita si rece.
Curatam cartofii si morcovi(ii spalam)cartofi ii taiem cuburi,morcovul il dam prin razatoare.
Stevia o curatam de codite si o spalam bine,spalam prazul si ceapa curatata,le punem intr-un robot sau le tocam marunt.
Intr-o oala adaugam cartofi,morcovul,stevia,prazul,ceapa.ardeiul tocat si apa si punem la fiert,
LoBoda o curatam de codite,o spalam si o scurgem bine de apa,
O tocam marunt si o calim in putin ulei,
Cand aproape au fiert cartofiI adaugam loboda si leusteanul tocat si lasam sa fiarba un pic uMpreuna dupa care adaugam bors,sare si piper dupa gust,
Lasam sa fiarba cateva clocote si la final adaugam patrunjel verde si acoperim .
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta