Ciorba de linte

Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. linte
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel
  • 1 capatina usturoi
  • 1 fir cimbru
  • sare

Mod de preparare

Lintea aleasa si spalata se pune la fiert in apa rece. Dupa primul clocot, se adauga zarzavatul curatat si taiat in patru, usturoiul intreg, sarea si cimbrul. Cind lintea este bine fiarta, se serveste cu patrunjel verde tocat. Se mai poate servi si cu unt sau ulei.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tiramisu cu dulceata de lapte

Nohat, finaly, un desert pe gustul Zmeilor ;) Tiramisuuuu, ce l-am înnobilat cu frișca Montare D'oro și dulceață...

Tiramisu cu dulceata de lapte
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide