Ciorba de legume "Martisor"

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fidel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 radacini pastarnac
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 Kg spanac
  • 4 cartofi
  • 2 iaurturi
  • 1 ou
  • 75 g unt
  • 5 boabe de piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile, se dau pe razatoarea mare, se calesc in unt, adaugandu-se apa pana se patrund. Intre timp se spala spanacul si se toaca fideluta. Se adauga peste zarzavat, se sparge oul si se amesteca bine, se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga 2,5 l apa fierbinte, boabele de piper si cartofii taiati in cubulete. Cand cartofii s-au fiert, se drege cu iaurt. Se ridica de pe foc si se adauga verdeata (marar si patrunjel) tocate marunt.
Se serveste calda, dar merge foarte bine si rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors