Ciorba de legume cu zeama de varza

Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2morcovi
  • 2 patrunjel 2ardei grasi
  • 2 cartofi
  • un fir de praz
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • 100g smantana
  • 1/4varza
  • 50g suc de rosii
  • o ceasca zeama de varza acra
  • 1l apa
  • 50 g unt
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se inabuse bine,apoi se toarna apa,se adauga si cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba.Dupa 20 minute se adauga sucul de rosii si se fierbe in continuare.Cand legumele sunt fierte,se aduga zeama acra de varza si patrunjelul taiat marunt.Se bat galbenusurile cu smantana si se amesteca in ciorba fierbinte
mamaliguta si ardel iute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala