Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se
Se curata si se taie marunt legumele,in afara de cartofi.Se pune untul intr-o oala,se introduc legumele in untul fierbinte si se lasa pe foc mic sa se inabuse bine,apoi se toarna apa,se adauga si cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba.Dupa 20 minute se adauga sucul de rosii si se fierbe in continuare.Cand legumele sunt fierte,se aduga zeama acra de varza si patrunjelul taiat marunt.Se bat galbenusurile cu smantana si se amesteca in ciorba fierbinte
mamaliguta si ardel iute
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala