Se pun la fiert legumele tocate marunt (ceapa, morcovul, ardeiul) cu 2 linguri de ulei si o lingurita de delicat. Cand sunt fierte legumele se adauga
Se pun la fiert legumele tocate marunt (ceapa, morcovul, ardeiul) cu 2 linguri de ulei si o lingurita de delicat. Cand sunt fierte legumele se adauga cartofii taiati cubulete, se mai lasa 15 min la fiert si se adauga 2 lingurite de bulion (bulionul se poate inlocui cu rosii zdrobite marunt), lasandu-se sa dea in clocot de 2-3 ori, dupa care se aduga borsul dupa gust si sarea. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga fideaua, lasandu-se inca 5 min sa fiarba. La sfarsit dupa ce s-a stins focul, se adauga leusteanul.
Se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post