Ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500-600 g fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • leustean
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cand zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate.

Servire:

Se serveste cu smantana.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors