Ciorba de fasole verde

Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de fasole verde, costita afumata, ceapa, morcovi, ardei gras, telina, cartofi, verdeata si bors.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr fasole verde
  • 150 gr costita afumata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 100 gr telina
  • 2 cartofi
  • 100 gr pulpa de rosii
  • telina
  • patrunjel
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Costita se taie cubulete, apoi se pune la rumenit. Se lasa deoparte, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga morcovii, telina si ardeiul, taiate cubulete. Se adauga 300 ml apa si se fierb legumele pana se inmoaie. Se adauga fasolea, cartofii taiati cubulete, pulpa de rosii, frunzele de telina si patrunjelul verde. Se condimenteaza totul si se acopera cu 2 l de apa calda. Se lasa la fiert 15 minute, pe foc mic. Se acreste cu borsul fiert separat.


Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa cu galuste
Supa de rosii

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...

Parteneri
Gustos.RO

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
ReteteCulinare.RO

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Prajitura Boema cu crema fina de branzica