Ciorba de fasole uscata cu cartofi

Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert cu apa rece. Cind da in clocot, se schimba apa cu alta calda, pregatita dinainte. Se adauga ceapa taiat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole uscata
  • zarzavat de supa
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura ulei
  • 3-4 cartofi
  • patrunjel verde
  • 1/2 litru zeama de varza
  • sare

Mod de preparare

Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert cu apa rece. Cind da in clocot, se schimba apa cu alta calda, pregatita dinainte. Se adauga ceapa taiata marunt si untdelemnul. Cind fasolea este fiarta pe jumatate, se adauga zarzavatul, cartofii, taiate marunt, si sarea. La urma, se adauga zeama de varza.


Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor