Ciorba de fasole

Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte. Se fierbe apoi de dimineata in 2 ape, apoi se scurge si se pune in cea de-a treia apa. Se adauga ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr boabe de fasole
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 frunze de telina
  • 1 ramurica cimbru
  • 200 ml pulpa de rosii
  • sare

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte. Se fierbe apoi de dimineata in 2 ape, apoi se scurge si se pune in cea de-a treia apa. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat, frunzele de telina, cimbrul si sarea dupa gust. Se adauga pulpa de rosii, cand fasolea a fiert, apoi se ia de pe foc.


Se poate servi atat rece cat si calda.

Alte retete culinare;

Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc

Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc Nu puteam lasa sarbatorile sa treaca fara sa avem pe masa si cateva portii de...

Reteta simpla si delicioasa de Piftie de porc
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce