Patrunjelul, morcovul si telina se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. S epune apoi la fiert in 2 l de apa. Carnea se toaca la masina de to
Patrunjelul, morcovul si telina se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. S epune apoi la fiert in 2 l de apa. Carnea se toaca la masina de tocat si se amesteca impreuna cu ceapa maruntita si rumenita in putin unt, un ou si orezul. Se potriveste la gust cu sare si piper. Dovleceii se rad de coaja, se taie in latime, se scobesc si se umplu cu compozitia de carne, dupa care se introduc in vasul cu ciorba si se lasa la fiert. Spre finalul fierberii se adauga zeama de lamaie sau sucul de rosii. Se drege un galbenus cu 3 linguri de smantana, se adauga in ciorba, se lasa sa dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste fierbinte.
Alte retete de ciorbe:
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba din carne de porc Ciorba radauteana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios