Ciorba de dovlecei umpluti

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de ore

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg carne de vaca
  • dovlecei
  • o ceapa
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • o lingura orez
  • unt
  • 2oua
  • 3 linguri de smantana
  • sare zeama de lamaie sau suc de rosii

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de orez,cu un ou,sare si piper. Dovleceii se curata de coaja,se taie in doua pe latime,se scobesc si se cu compozitia preparata. Se introduc dovleceii umpluti in oala cu ciorba si se lasa sa fiarba. Cand dovleceii sunt gata,se adauga zeama de lamaie sau suc de rosii si se acreste dupa dorinta. Se bate un galbenus cu 3 linguri cu smantana si se amesteca in ciorba.
Cu mamaliguta

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala