Carne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul tocat fin si se omogenizea
Carne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul tocat fin si se omogenizeaza compozitia. Dovleceii se curata de coaja si seminte si se umplu cu amestecul de carne. Se pun apoi la fiert intr-un vas. Se completeaza cu zeama de carne. Restul de zeama se pune in alt vas la fiert cu zarzavatul curatat si restul de orez. Se toarna zeama de pe dovlecei peste zarzavat, se drege cu galbenusurile amestecate cu smantana si zeama de lamaie si se presara deasupra marar tocat fin.
Dovleceii se servesc pusi in farfurie si acoperiti cu ciorba. Se presara deasupra marar tocat fin.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post