Ciorba de dovlecei

Dovleceii curatati de coaja se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si sare, iar cind sint aproape fierti, se adaug

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 dovlecei tineri
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 2 cepe
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 4 rosii
  • 4 ardei

Mod de preparare

Dovleceii curatati de coaja se taie in bucati mici si se pun la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si sare, iar cind sint aproape fierti, se adauga rosiile felii, ardeiul, ceapa verde taiata marunt si verdeata.
Se poate servi cu ou, smintina si zeama de lamiie

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor