Ciorba de crenvursti cu iaurt

Se taie crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g crenvursti
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • verde si marar
  • 1 lingura faina
  • 1/2 cutie iaurt
  • sare

Mod de preparare

Se taie

crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa

intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata marunt. Se potriveste de

sare. Se adauga faina desfacuta cu putina apa rece,

crenvurstii fierti si se mai da in clocot 10 minute.


Se adauga ciorba in farfurii, peste iaurt si patrunjel si marar tocat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide