Ciorba de cocos cu taitei de casa este nemaipomenita. Este o supa cu taitei de casa, are un gust aparte ce te duce cu gandul la copilarie.
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Taiteii se prepara din faina si oul batut cu un praf de sare. Se framanta bine cu mana apoi se intinde o foaie subtire din aluat cu ajutorul sucitorului si apoi se taie fasii subtiri. Adaugam taiteii cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.5 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
1.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive
2.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Ciorba de cocos cu taitei de casa se serveste fierbinte cu un ardei iute alaturi.
Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce