Ciorba de cartofi si fasole verde

Se pune la fiert intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul, ceapa, toate intregi. Se adauga fasolea taiata in bucati de 2-3 cm si la urma cartofii cura

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • o ceapa
  • ¼ kg fasole grasa
  • 2-3 cartofi
  • 1litru bors
  • 1 ou
  • smintina
  • sare
  • frunze de patrunjel si marar

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul, ceapa, toate intregi. Se adauga fasolea taiata in bucati de 2-3 cm si la urma cartofii curatati si taiati in cuburi egale. Se pune sare si se lasa sa fiarba pina cind cartofii incep sa se sfarme. Se pun frunzele de patrunjel si marar taiat fin si borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul
Se serveste simplu sau dres cu ou si smintina

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor