Ciorba de cartofi dreasa cu smintina

Se curata zarzavatul, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se prajeste usor in unt sau ulei, adaugind si faina. Se toarna apa, se adauga carto

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru apa
  • 4 buc. cartofi
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. ceapa
  • 4 buc. rosii mari
  • 1/2 lingurita faina
  • 2 linguri unt sau ulei
  • patrunjel tocat
  • sare
  • 2 linguri smintina

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se prajeste usor in unt sau ulei, adaugind si faina. Se toarna apa, se adauga cartofii taiati cuburi nu prea mari, sarea si se lasa sa fiarba incet pina cind cartofii sint aproape fierti. Se adauga rosiile oparite si trecute prin strecuratoare si se lasa sa mai fiarba pina cind sint gata cartofii. Se adauga patrunjelul si se drege cu smintina.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca de branza dulce, cu stafide

Pentru Paști, întotdeauna făceam câte 7-8 păscuțe (de obicei medii) pe care le împărțeam, în...

Desert pasca de branza dulce, cu stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide