Se fierbe in 2 l de apa morcovul, patrunjeii, ½ de telina, foile de dafin si piperul. Dupa ce au fiert cca ½ ora, se strecoara zeama in alta oala,
Se fierbe in 2 l de apa morcovul, patrunjeii, ½ de telina, foile de dafin si piperul. Dupa ce au fiert cca ½ ora, se strecoara zeama in alta oala, punind in ea cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi; se pune o lingura de sare. Pina fierb cartofii se face un rintas dintr-o lingura de grasime si una de faina. Cind rintasul este rumen se adauga si o ceapa taiata marunt, sa se prajeasca putin si aceasta, apoi se adauga putina boia de ardei. Se pune rintasul in ciorba amestecind mereu sa nu se faca cocoloase si se adauga patrunjelul verde tocat,se lasa sa mai fiarba 10 minute. Se bate in supiera smintina cu otetul dupa gust si se pune peste ciorba de cartofi, dar tot cite putin, pina e gata toata. Se amesteca bine, se gusta de sare si acru si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate