Pentru ciorba de burta se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana ramin albe, 1 kg de burta si un picior de vitel. Se pun la fiert in apa cu sare.
Pentru ciorba de burta se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana ramin albe, 1 kg de burta si un picior de vitel. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, un patrunjel si o ceapa intreaga, foi de dafin, boabe de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit.
Se scoate burta si dupa ce s-a racorit, se taie in forma de taitei mai grosi, de asemenea si carnea de pe picior. Se pun intr-o oala, se strecoara zeama in care au fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se bat galbenusurile cu doua linguri de otet de vin sau o jumatate de lamaie si se amesteca incet cu zeama din oala. Ciorba de burta se serveste fara sa se mai puna pe foc.
Ciorba de burta se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post