Pentru ciorba de berbec cu oua si zarzavaturi se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari.
Pentru ciorba de berbec cu oua si zarzavaturi se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu apa intr-o oala, la foc potrivit. Cand incepe sa clocoteasca, se elimina spuma, apoi se lasa sa fiarba in continuare in oala acoperita. Cand zeama este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat subtire ca fideaua. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile sau bulionul dizolvat in putina supa si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute. Intr-un vas, se fierbe 1/2 l zeama de varza; cand clocoteste, se ridica spuma, apoi se toarna in oala. Se lasa sa fiarba impreuna 10-15 minute si se trage oala de pe foc.
Servire:
Se drege ciorba cu galbenus si se presara pe deasupra cu patrunjel si marar verde tocate marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post