Ciorba de ardei Kapia copti

Se face un rintas din faina, smintana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pina da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ard

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 buc. ardei kapia copti
  • sare (dupa gust)
  • 100 gr. smintina
  • 1 buc. ceapa
  • sos de rosii (dupa gust)
  • 30 gr. faina
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se face un rintas din faina, smintana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pina da intr-un clocot. Se strecoara, se adauga sarea si ardeii copti (se recomanda coacerea lor cu putin timp inainte de pregatirea ciorbei).


Se serveste cu smintina

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv omleta cu cascaval

Aperitiv omleta cu cascaval
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide