Ciorba de afumatura in oala sub presiune

Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite s

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg garf afumat
  • 2 morcovi
  • 2 radacini pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
  • 7 boabe de piper
  • 3 rosii
  • lamaie sau otet
  • verdeata

Mod de preparare

Se pune in oala sub presiune garful afumat, dupa ce a fost taiat si spalat, zarzavaturile curatate si tocate cubulete, inclusiv rosiile fara pielite si boabele de piper, se lasa circa 1 ora sa fiarba, dupa care se raceste oala, se scoate capacul si se dezoseaza afumatura. Se pune din nou la fiert fara capac si cand da in clocot, se adauga orezul curatat si spalat. Intre timp se bat cele 2 oua intr-un vas in care adaugam si zeama de lamaie sau otetul si cand orezul este fiert, se drege ciorba cu acest amestec. Se da in clocot si se ia de pe foc. Dupa 10 minute se presara verdeata tocata marunt.


Calduta cu ardei iute.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors