Ciorba cu cirnati afumati si otet

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr. cirnati afumati
  • 1-2 buc. ceapa
  • o legatura patrunjel
  • 2-3 linguri otet
  • 1/2 lingura faina
  • un ou
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri untdelemn
  • 1 1/2 - 2 l apa

Mod de preparare

Se pune la fiert in apa cu sare ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga cirnatii taiati in bucati si caliti intr-un vas cu grasime. Se dizolva faina in putina apa rece si se toarna in supa. Se continua fierberea inca 30-40 minute. Cind cirnatii sint bine fierti, se adauga otetul si sarea dupa gust. Se mai dau citeva clocote, apoi se amesteca in ciorba un ou batut si smintina si se presara cu marar si patrunjel tocate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu capsuni

Tot alegand la capsuni pentru dulceata,am dat deoparte capsunile mari.Si cum nu le puteam lasa parasite,le-am gasit leac...

Prajitura cu capsuni
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide