Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc si se decojesc. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul, patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea de pui se fierbe timp de 10 minute in cca 1,500 l de apa cu sare si se spumeaza. Se
adauga morcovii, telina, ceapa si cuburile MAGGI. Cand carnea si legumele sunt fierte, se pun rosiile si orezul. Se adauga leusteanul si patrunjelul verde (1 din cantitate).
Ciorba cu carne de pui si rosii se serveste fierbinte; deasupra se presara restul de patrunjel verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post