Pentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se taie marunt. Ouale se trec prin jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina radacina, ceapa, pastarnac, patrunjel radacina, cuburile MAGGI si se fierb 10 minute. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Cand legumele sunt fierte se adauga orez si compozitia alcatuita din galbenusuri si smantana (sau iaurt) si se fierb 5 minute. Se adauga marar verde, sare de lamaie si sare dupa gust.
Ciorba cu carne de pui (a la grec) se serveste fierbinte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post