Ciorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa folositi 500g carne de pasre.
Ciorba cu carne de pasare este delicioasa si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de ciorba trebuie sa spalati bine carnea: se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se strecoara si se arunca prima apa. Se spala oala si carnea si se pune din nou la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa si zarzavatul si se continua fierberea apoi se pun si cartofii taiati cubulete. In absenta rosiilor punem bulion.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si taiteii şi se mai fierbe 5 minute, apoi leusteanul tocat marunt. Dupa ce s-a luat oala de pe foc se poate drege cu un galbenus de ou amestecat cu smantana care se adauga in oala de ciorba.
Ciorba cu carne de pasare se serveste facultativ cu smantana siardei iute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post