Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare; se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si cuburile MAGGI; se fierb cca 10 minute. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga orezul si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana (sau iaurt). Se adauga sare de lamaie si marar verde.
Ciorba cu carne de manzat (a la grec) se serveste fierbinte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post