Pentru ciorba cu carne de berbec si legume carnea de berbec se spala, se portioneaza, se opareste si se spala din nou in doua, trei ape.
Pentru ciorba cu carne de berbec si legume carnea de berbec se spala, se portioneaza, se opareste si se spala din nou in doua, trei ape. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie triunghiuri sau cuburi. Ardeiul gras si cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie in sferturi. Leusteanul si patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se pune la fiert in cca 1 l de apa rece cu sare. Se spumeaza. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac, ceapa, cartofi, ardei gras, cuburile MAGGI si se continua fierberea. Se adauga pasta de tomate, bors, leustean, rosii si se fierbe cca 5 minute.
Ciorba cu carne de berbec si legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post