Ciorba cu carne acrita cu corcoduse

Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vitel sau de vaca
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. ardei gras
  • o lingurita zeama de ceapa
  • 1 buc. rosie (sau o lingura suc de rosii)
  • o canita corcoduse verzi
  • o lingura de iaurt
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele.
Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure

Aveam niste albusuri prin congelator si am zis sa le folosesc ca sa mai fac ordine pe acolo. Cum am vazut la Vladimir rulada...

Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide