Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata.
Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in 2-3 ape si se fierbe. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Tarhonul se spala, se opareste si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2-3 l de apa cu sare si se spumeaza. Se pun ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina si se fierb impreuna. Cand carnea si legumele au fiert, se adauga orez, tarhon si compozitia alcatuita din galbenusuri, smantana, otet, sare si se continua fierberea cca 10 minute.
Ciorba ardeleneasca cu carne de porc se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post