Ciorba acra de carne

Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui
  • 1-2 cepe
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri smintina
  • patrunjel verde
  • zeama de lamiie sau otet
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smintina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se acreste cu zeama de lamiie sau otet, dupa gust.

Tort diplomat

Cozonac fara framantare

Cozonac bun si aromat, preparat cu minim de efort

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale
ReteteCulinare.RO

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor