Bors de miel cu leustean si ceapa verde

Se pune la fiert cu 1 ½ l apa cu sare, capul intreg cu restul de carne taiata bucatele, mai intii bine spalate. Se ia spuma care se formeaza deasupra

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Bors de miel cu leustean si ceapa verde

Ingrediente

  • ¾ kg cap de miel si spata
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura leustean
  • 1 lingura orez
  • sare
  • 1/2 litru bors
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se pune la fiert cu 1 ½ l apa cu sare, capul intreg cu restul de carne taiata bucatele, mai intii bine spalate. Se ia spuma care se formeaza deasupra, se adauga ceapa verde taiata si orezul curatit. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga borsul fiert separat. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote impreuna. Se adauga patrunjelul si leusteanul tocat. Se acopera si se da deoparte. Dupa gust, se poate drege borsul cu galbenus de ou.


Tort cu clementine si migdale

Cand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval

Culinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare...

Parteneri
Gustos.RO

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
ReteteCulinare.RO

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor

Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...

Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritor