Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras (congelat)
  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • sare
  • leustean
  • o mana fasole verde (congelata)
  • telina (congelata)
  • 700 ml zeama de varza (sau dupa gust)
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.

Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.

Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile. Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.

Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce