Ciorba de sfecla cu costita afumata este o reteta minunata de ciorba. Usoara, colorata, iar ciorba de sfecla este foarte sanatoasa.
Spalam sflecla, o punem intr-o oala cu apa si o punem la fiert.
Cand este bine patrunsa, scurgem apa, o lasam sa se raceasca, o decojim si o trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.
Costita o trecem pe sub un jet de apa rece, pentru ca mai pun doamnele de la magazin mana pe ea, apoi o taiem bucati.
Intr-o oala punem 6-7 litri de apa, costita si transferam pe foc.
Cand incepe sa fiarba luam spuma, in caz ca se formeaza, apoi acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi maricele.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il decojim si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ardeiul kapia, galben ii curatam de seminte si ii taiem bucatele mici.
Rosiile le decojim si le tocam.
Incercam costita si cand este fiarta mai bine de jumatate adaugam cartofii, ceapa, morcovul si ardeii.
Fierbem 10 minute, adaugam rosiile, pasta de gogosari si patrunjel verde tocat.
Cand sunt fierte toate legumele punem sfecla rasa, dam gust cu sare si piper.
La urma acrim cu bors, dupa gust, pe care il fierbem separat intr-un ibric.
Mai dam cateva clocote la ciorba apoi inchidem aragazul.
Sa aveti pofta dragilor!
Cele doua functii ale aparatului Philips Multcooker:
1.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
2.Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Servim ciorba de sfecla cu costita afumata calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post