Bors taranesc cu praz

Pentru borsul de praz aveti nevoie de ceapa, ardei, morcovi, dovlecei, cartofi, telina, maggi bors si bineinteles praz.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 ardei
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura telina
  • 1 ardei iute murat
  • 1 plic maggi bors

Mod de preparare

Se curata si se toaca marunt legumele. Se pun la calit ceapa cu prazul si ardeii in ulei fierbinte. Se toarna 4 l de apa intr-o oala, se adauga prazul, ceapa si ardeii, iar dupa cateva minute restul de legume. Se lasa la foc potrivit la fiert, apoi se adauga rdeiul iute maruntit si plicul de bors. Se potriveste la gust cu sare, piper si se presara cu patrunjel si telina tocate marunt.


Se serveste cald.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors