Bors rusesc

Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere. S

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne cu oase
  • 1 sfecla rosie
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1/2 varza mica
  • 1 cartof
  • 2 cepe
  • 100 g mazare
  • 1/2 praz
  • sare
  • 1 l bors
  • leustean sau cimbru
  • smintina

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivit de mari, se spala in apa rece si se pune la fiert impreuna cu osul intreg si curatat, cu apa rece cit sa le acopere.

Se spumuieste cind da in clocot, se mai fierbe pina cind se inmoaie carnea, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta impreuna cu legumele spalate si tocate.

Se fierbe in continuare, se sareaza si se acreste cu bors fiert si spumuit, cind legumele sint fierte.

Se parfumeaza borsul cu leustean tocat si se drege cu smintina.

Se serveste cald.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Ciorba de varza cu iaurt

Ciorba de cartofi cu tarhon

Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors