Patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt. Sfecla se spala si se curata, dup
Patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt. Sfecla se spala si se curata, dupa care se da pe razatoare. Intr-un litru jumatate de apa si sare clocotita se adauga legumele si jumatate din cantitatea de sfecla la fiert. Cealalta jumatate din cantitatea de sfecla se pune, la fiert, cu borsul iar dupa ce acesta se coloreaza, sfecla se scoate si se strecoara dupa care se adauga in vasul cu legumele fierte. Se acreste dupa gust.
Se serveste cu smantana.
Alte retete culinare:
Ciorba de varza dulce cu iaurt
Ciorba de peste
Ciorba de burta
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post