Bors din carne de miel

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere. Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de orez
  • leustean tocat
  • 1 telina mica
  • 1 pahar de smintina
  • 1 l de bors
  • 1 lingura de bulion sau 2 rosii
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari, se pune la fiert cu apa rece cit s-o acopere.

Se spumuieste cind carnea a dat in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea.

Cind carnea este fiarta, se adauga orezul fiert separat, apoi bulionul sau rosiile taiate felii subtiri si se mai fierb impreuna zece minute.

Se acreste cu bors fiert separat si spumuit, se parfumeaza cu leustean tocat fin si se drege cu ou si smintina batute bine.

Borsul de miel se serveste foarte cald.
Pofta buna!

Alte retete recomandate:

Salata de ciuperci cu cartofi

Rosii umplute cu piept de pui

Salata de orez cu ton legume si capere

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors