Bors din carne de miel

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se ia apoi foarte bine toata spuma, du

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. carne de miel cu os
  • capul de miel
  • 1 buc. ceapa uscata
  • o mina plina cu ceapa verde
  • 1 buc. morcov
  • o felie de telina
  • 50 gr. orez
  • 2 oua
  • sare
  • leustean si patrunjel verde
  • 3 litri apa
  • 1 litru de bors proaspat

Mod de preparare

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se ia apoi foarte bine toata spuma, dupa care se adauga zarzavaturile taiate marunt si morcovul intreg. Dupa 10 minute, se pune orezul spalat. Cind carnea este gata, se adauga verdeata tocata, apoi borsul fiert separat si se acopere vasul. Se potriveste de sare si cind borsul s-a racorit, se drege cu ou batut.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca de branza dulce, cu stafide

Pentru Paști, întotdeauna făceam câte 7-8 păscuțe (de obicei medii) pe care le împărțeam, în...

Desert pasca de branza dulce, cu stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide