Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita
Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita de miel si coada taiata bucati mici, acoperite cu apa rece. Se fierbe totul la foc mic o ora, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta, sare si se lasa sa fiarba inca o jumatate de ora la foc mic. Se adauga bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert si spumuit.
Se drege borsul cu smantana batuta cu bors fierbinte si se serveste foarte cald.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa mazare
Bors de urzici
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post