Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita
Capul se curata de resturile de par, se inlatura ochii, se separa limba si se spala in mai multe ape reci. Se pune la fiert cu doua bucati de costita de miel si coada taiata bucati mici, acoperite cu apa rece.
Se fierbe totul la foc mic o ora, dupa care se adauga zarzavatul taiat fideluta, spre a se lasa sa fiarba inca o jumatate de ora la foc mic.
Se adauga bulionul, orezul fiert separat si borsul fiert si spumuit.
Se drege borsul cu smintina batuta cu bors fierbinte si se serveste foarte cald.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Oua umplute cu ciuperci
Ghiveci la cuptor
Ciorba de perisoare a la grec
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post