Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si verdeata.
Borsul de zarzavat cu peste se prepara asa: pestele se curate, apoi se taie in felii mari. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga rosiile maruntite. Se rade casul, apoi se adauga ulei si piper. Se taie marunt morcovii, se dau ardeii pe razatoare si se toaca marunt usturoiul si busuiocul, dupa care se adauga peste ceapa si rosii. Se amesteca bine, apoi se pune totul intr-o oala cu 5 l de apa care fierbe. Se adauga delikat pentru legume si pestele taiat bucati. Dupa ce au fiert legumele si pestele, se adauga delikat bors, dupa gust.
Borsul se serveste cald, presarat cu leustean verde deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Supa de rosii
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post